ABBONDANZA VERFCOLLECTIE

 

                                                                                          

 

Voor onze brocante en landelijke meubelen maken wij sinds kort gebruik van de verven van het merk Abbondanza.
Zij leveren prachtige sfeervolle kleuren, welke goed passen in een landelijk interieur.

Abbondanza Soft Silk is een milieuvriendelijke, watergedragen PU lak voor binnen en buiten met een satijnzachte bijna krijtmatte uitstraling. Soft Silk is krasvast en vlekbestendig en geeft een meer ‘strak in de lak’ effect dan krijtverf. Deze verf is goed te gebruiken voor bijvoorbeeld deuren en kozijnen, buitenschilderwerk, keukens, tegels of meubels die je een mooie strakke look wilt geven.

Abbondanza krijtverf is watergedragen, prachtig mat, ambachtelijk geproduceerd en verkrijgbaar in maar liefst 170 intens gepigmenteerde kleuren!

Abbondanza Milk Paint is een authentieke milieuvriendelijke verf op basis van melkeiwit, kalk, klei en natuurlijke pigmenten. De Milk Paint bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en geen oplosmiddelen of hulpstoffen. Milk Paint is dan ook 100% biologisch afbreekbaar, geurarm, kindvriendelijk en zelfs geschikt voor zwangere vrouwen en mensen die allergisch zijn voor conserveermiddelen in verf.  Milk Paint geeft op onbehandeld hout of andere poreuze ondergronden een egale, dekkende en oersterke afwerking. Geschikt voor meubels, kasten, houtwerk, woonaccessoires of kinderspeelgoed. Verder is Milk Paint ook heel geschikt om een doorleefde en 'shabby look' te creëren. Abbondanza Milk Paint wordt geleverd in poedervorm. Het enige wat je hoeft te doen is 1 deel poeder te mengen met ongeveer 1 deel water.